Syömme paljon broileria eri muodoissa, Tulin eilen tehneeksi uuden version: Ostin kaupasta pakastettua kasviksia, jossa palasina kastanjaa, porkkanaa, broccolia.  Valmiita broilerisuikaleita 500 gr (2 x 250 gr)  kypsäksi rypsiöljyssä. Sitten herkkusieniä (ei säilykkeenä) rypsiöljyssä paistettuna.

Lisäsin juurespussin sisällön jäisenä joukkoon ja lisäsin desilitran vettä, gluteenitonta soija kastiketta, balsamiviinietikkaa ja sitten hieman basilikaa (muitakin yrttejä voi lisäillä maun mukaan). Jos ei ole allerginen mausteille, voi lisäillä mausteita. Vielä joukkoon ananaspalaset.

Suolaa maun mukaan. Haudutetaan kannen alla kunnes jäiset juurekset ovat pehmeitä.. Sekoitetaan välillä. Lopuksi joukkoon voi lisätä myös keitettyä riisiä ja uusia keitettyjä perunapalasia ja jos tykkää makeudesta, ananaksen palasia. Sekoita aineksi keskenään kunnes riisi ja perunat ovat kuumia. Nestettä voi tarvittaessa lisätä vähän, muttei liikaa. Sekoitus ei saa olla vetistä. Lopuksi haudutan hiljaisella tulella kiehuen kannen alla.

Tarjoile sellaisenaan. Jos olet kasvissyöjä, voit jättää broilerin pois ja korvata sen esim. paistetulla tofulla.

Jos kaipaa kastiketta, suosittelen esim. laktoositon sulatejuusto- maitojuoma kastiketta, johon voit esim. laittaa vaikkapa pinaattia tai nokkosia joukkoon. Jos ei ole tarpeeksi saostunutta, saosta kastike maizena jauholla.