Sain kaupasta pakastetun hanhen. Laitoin folioon ja tein soija-balsamiviinietikka-dijonsinappi- marinadin. Kun hanhi oli sulanut, laitoin hanhen folion sisään, sivelin marinadilla.

Paistaminen uunissa 200 asteeseessa. Paistoin pari tuntia folion sisässä, sitten avasin sen ja voitelin hanhea uudelleen sen omalla liemellä. Käänsin nahkaisen selkäosan pohjaa kohden. ja vielä uudelleen puoleksi tunniksi folion sisällä. Sitten uunista pois ja folio auki, ja käänsi hanhen, jotta nahka ruskistuu ja kuivahtaa. ja nyt uuniin jälkilämpöön puoleksi tunniksi. Hieman yrttejä maun mukaan joukkoon.

Hanhi on kypsää kun luut irtoaa helposti. Sitten vaan keitetyt perunat tai perunasose ja salaattia pöytään. Lisäksi puna- tai valkoviiniä maun mukaan tai vettä. Herkullista vaihtelua broilerin sijaan.