Osta laktoositonta 1 purkki vispikermaa ja laktoositonta rahkaa tai kermarahkaa purkissa.

Kerma vispataan paksuksi vaahdoksi, joukkoon sekoitetaan raha. Lisätään vaniljasokeria ja sokeria tai hedelmäsokeria maun mukaan. Marjat voi olla marjasekoitusta tai vain mansikoita noin desilitra . Nämä tulee ensin soseuttaa.  Sekoita marjat lusikalla joukkoon. Voi myös tehdä näinkin:

Ensin kerma-rahkaseos pasterasiaan (itselläni on 3 dl muovirasioita, joihin kaadan vajaan määrän rahkaa n. 2 - 2,5 dl) lisää 1-2 ruokalusikallista marjaseosta varovasti sekoittaen jotta saat vaikkapa marjapyörteitä. Jolloin tulee kaunis kuvio.

Kansi päälle ja pakasta. Voit tarjoilla esim. jos et ole laittanut marjahilloa joukkoon, voi tarjoilla sen esim. lämpimän marjaseoksen tai kylmä marjaseoksen kanssa kakun sijaan.

Jos haluat tarjota useammalle henkilölle, tee isompi annos ja kaada esim. koristeelliseen kakkuvuokaan josta leikataan palasia. Jäädyke otetaan puoli tuntia ennen tarjolle, jotta se irtoaa vuoasta ja on sopivan pehmeää leikata palasia.